METRA-DEMODAGEN - Comfort, bescherming & veiligheid - Dé transferspecialist (7 t.e.m. 18 oktober 2024)

vrijdag 06 september 2024

Metra nodigt u van harte uit voor de METRA-DEMODAGEN, die plaatsvinden van 7 tot en met 18 oktober 2024. Tijdens deze dagen richten wij ons op het thema Comfort, bescherming & veiligheid en presenteren wij oplossingen die zowel de levenskwaliteit van de patiënt of bewoner verbeteren als de zorgtaak voor de zorgverlener verlichten.

Ontdek dé oplossingen voor transfers en veiligheid

Tijdens uw bezoek maakt u kennis met ons uitgebreide assortiment van manuele transferhulpmiddelen, tilliften, tilbanden en andere oplossingen op het gebied van comfort, bescherming en veiligheid. Wij vormen onze demoruimte en vergaderzaal om tot de perfecte showroom, waar u alle producten persoonlijk kunt ervaren.

Exclusieve aanbiedingen

Profiteer tijdens de METRA-DEMODAGEN van speciale salesacties op een breed aanbod hulpmiddelen.

Een warm onthaal

Afhankelijk van het tijdstip van uw afspraak verwelkomen wij u graag met hapjes, een broodjeslunch of diner, zodat u tijdens uw bezoek niets tekortkomt.

Plan uw bezoek

Neem contact op met uw vaste Metra-contactpersoon of uw area manager om een afspraak te maken op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Nodig gerust uw collega’s uit om samen met ons te werken aan verbeteringen in comfort en veiligheid voor zorgverleners en bewoners.

Terug naar nieuwsoverzicht

close icon