Wassen en toilet Home

Baden
Hebt u ook een mooi bad in huis, maar wordt het in- en uitstappen af en toe wat moeilijk? Een badzit maakt het baden aangenaam en veilig. Je kan namelijk makkelijker gaan zitten en je hebt minder kracht nodig om weer op te staan. In plaats van een badzit kan je ook kiezen voor een badplank. Die bevestig je op de randen van het bad zodat je extra zitplaats creëert waarop je je comfortabel kan wassen. Met een badlift kom je veilig in en uit bad, deze badlift helpt je omhoog en omlaag bewegen zodat je moeiteloos kan baden. Dit hulpmiddel is handig als je wat ouder bent of een beperking hebt waardoor je niet genoeg kracht hebt om zelfstandig een bad te nemen.
 
Douchen
Er gaat niets boven een ontspannende douche na een lange dag. Maar voor sommigen kan douchen uitdagend zijn. Zelfstandig staand douchen is soms niet meer mogelijk of te vermoeiend, neem dan rustig plaats op deze stabiele douchestoel, -kruk of -zitje, deze zijn vakkundig ontworpen om douchen voor iedereen een veilige en plezierige ervaring te maken!
 
Toilet
De meeste ongevallen gebeuren aan het toilet. Een extra veiligheid plaatsen zoals een toiletkader is dus geen slecht idee. Een toiletkader wordt onder het toilet geschoven en geeft ondersteuning bij het toiletbezoek. Dit hulpmiddel vergroot de zelfzekerheid en zelfvertrouwen in het kleinste kamertje. Ook de angst om te vallen verkleint, want opnieuw rechtstaan kan zeer uitputtend zijn. Een toiletrolstoel is een toiletstoel op wielen. Dankzij een toiletrolstoel kan je veilig en comfortabel je behoefte doen. Dit gebeurt met behulp van een emmer die je onder de stoel bevestigt, net zoals bij een toiletstoel. Een toiletrolstoel kan je ook gebruiken onder de douche. Dat is handig als lang staan moeizaam of pijnlijk is.

Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5