Fixatie en drukverlichting

Hand-Fix

Een huidvriendelijke pols- en enkelfixatieband voor alle leeftijden. Hand-Fix is een zacht gevoerde hand- en voetfixatie ter zelfbescherming van de patiënt. Het voorkomt ongewilde manipulatie van toegangen, drainages of levensnoodzakelijke apparaten.
lees meer

Splint-Fix

Lichte, multifunctionele spalk voor alle leeftijden. Splint-Fix zorgt voor de immobilisatie of ondersteuning van de enkel en de pols bij arteriële toegangen en perifere infusen. Bestaat uit een lichte aluminium plaat omgeven door een zeer zacht omhulsel en hierdoor uitermate geschikt bij ...
lees meer

Soft-Fix

Multifunctionele fixatie zonder kleven geschikt voor patiënten van alle leeftijden. Soft-Fix is zacht, soepel en absorberend en laat een veilige en comfortabele fixatie toe van sondes, katheters, … Verkrijgbaar op rollen in 3 verschillende breedtes, in een gemakkelijk te gebruiken verdeeldoos.
lees meer

Eye-Care oogbescherming

Bescherming van de ogen voor pasgeboren baby’s. Eye-care is een heel zachte en huidvriendelijke bescherming voor pasgeboren baby’s die wordt gebruikt bij lichttherapiebehandelingen. De materialen zijn latexvrij, niet-klevend en heel geschikt voor de gevoelige huid door de zachte voering aan de ...
lees meer

PulsOxy-Fix

Fixatieband voor zuurstofsaturatiesensoren. PulsOxy-Fix is een zacht gevoerde fixatie voor pulsoximetersensoren die geschikt is voor premature baby’s, pasgeborenen, zuigelingen, kleine kinderen en kinderen.
lees meer

NOVO PFT 100 huidbescherming

Decubitus profylaxis voor patiënten van alle leeftijden. NOVO PFT 100 is een comfortabel buisvormig kussentje dat de gevoelige huid, b.v. achter de oren, beschermt tegen decubitus. Uitermate geschikt bij het gebruik van nasale sondes.
lees meer

Ute-Fix huidbescherming

Decubitus profylaxis voor patiënten van alle leeftijden. Ute-Fix is een comfortabel kussentje dat de gevoelige huid ter hoogte van b.v. de neusvleugels beschermt tegen decubitus bij sondegebruik.
lees meer

Clip-Fix

Tubehouder met metalen clip. De Clip-Fix is een klittenbandstrip die wordt gebruikt om tubes en kabels te groeperen en te fixeren aan de beddenlakens of aan de kledij. Ook zeer handig op spoedafdelingen om o.a. kabels en katheters te sorteren of tijdens het vervoer van patiënten. Hergebruik is ...
lees meer

Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5