Mobiele badliften

Dankzij een badlift kunnen ook bewoners of patiënten die moeilijk te been zijn, genieten van een heerlijk bad. In functie van de fysische en mentale mogelijkheden van de betrokken persoon, kan u hem of haar liggend of zittend transfereren in en uit het bad. De stoel of stretcher biedt daarbij ook in het bad de juiste ondersteuning aan de bewoner of patiënt.
 
Onze veelzijdige, elektrische badliften garanderen een heel veilige, comfortabele, zittende of liggende transfer in en uit elk bad. De grote zwenkwielen en het slim ontworpen onderstel garanderen grote stabiliteit zodat er tot vlakbij het bad of bed kan aangereden worden. De stoel heeft een groot bereik qua hoogte, zodat de gebruikers veilig en gemakkelijk kunnen opgetild worden.

TR 9650, met stoel en/of stretcher

Veelzijdige, elektrische badlift voor een veilige zittende of liggende transfer in en uit elk bad. + Beschikbaar met stoel, brancard of als combi voor beiden + Heel wendbaar, kan tot vlakbij elk bed en bad worden gereden + Heel toegankelijk en comfortabel ligof zitvlak voor het comfort ...
lees meer

Accessoires TR 9650

Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5