Tilvest deluxe met clips

Tilvest deluxe is bruikbaar voor zorgvragers in actieve mobiliteitsklasse: mensen die met behulp van een sta-op-lift op eigen kracht kunnen gaan staan. Kunnen staan is dus een vereiste! Dit tilvest is in het bijzonder ontwikkeld om zorgvragers die een arm- of been missen, stabiliteit te bieden bij het opstaan.
 
Het tilvest is een brede rugband. Deze wordt geplaatst tegen de onderrug van de zorgvrager. Tilvest deluxe biedt extra veel ondersteuning in de rug. Het tilvest, ook wel corsetband genoemd, wordt gefixeerd rond de cliënt. Dit zorgt voor extra stabiliteit.
 
Tilvest deluxe is aan de voorkant voorzien van een buikband met een strook klitband plus een fixatiegordel met klikgesp. Zo kan de zorgverlener het tilvest eenvoudig aanbrengen. Dit tilvest biedt extra veel ondersteuning in de rug bij gebruik van een sta-op-lift.
 
+ comfortabele okselrollen van schuimrubber voor optimale drukverdeling
+ antislip op de rugzijde
+ klitband en fixatiegordel met klikgesp
+ keuze tussen reguliere iQ- Clips of S-Clips zonder meerprijs (met S-Clip = geen voorraadproduct)


  • Omschrijving
  • Specificaties
Referentie Omschrijving
TC3010035
Tilvest deluxe
Polyester met anti-slip op de rug, buikfixatie met klittenband- en gespsluiting, comfortable okselrollen, met 4 S-Clips maat S tot XXL
TQ3010035
Tilvest deluxe
Polyester met anti-slip op de rug, buikfixatie met klittenband- en gespsluiting, comfortable okselrollen, met iQ-Clips maat S tot XXL
- Wasbaar op max. op 60°C.
Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5