Metra - Metra installeert 42 plafondliftsystemen in nieuw ziekenhuis C.H.I.R.E.C.

terug naar nieuwsberichten

Metra installeert 42 plafondliftsystemen in nieuw ziekenhuis C.H.I.R.E.C.


Het ‘Centre Hospitalier Interrégional Edith Cavell - C.H.I.R.E.C.’ groepeert de ziekenhuisactiviteiten van de huidige sites (Cavell & Leopold) in één nieuw gebouw. Metra werd uitgekozen als exclusief partner voor de inrichting van alle afdelingen zoals operatiekamers, intensieve zorgen, revalidatie, hydrotherapie, …
Onze ErgoTrack-lijn, met zijn verschillende oplossingen i.f.v. afdelings- en patiënt-specifieke noden, beantwoordde het best aan de hoge standaard die men nastreeft in deze gloednieuwe site. We installeren zowel vaste als verplaatsbare plafondliften, met verschillende draagvermogens (200 à 400kg), met weegmodules en specifieke liften voor bijv. het zwembad.
Samen met onze offerte werkten wij ook een onderhoudsprogramma op maat uit. Ons aanbod garandeerde voor C.H.I.R.E.C de beste prijs/kwaliteitverhouding met de laagste Total Cost of Ownership.

Dit project werd uitgetekend in nauw overleg met de architecten, hoofaannemer, projectmanager en bouwheer. De strakke timing en de gefaseerde realisatie zijn een kolfje naar ons hand. Alle voorbereidende werken (bevestigingen en rails) zijn voorzien voor de periode juni-september 2016, de toestellen worden geplaatst in de loop van 2017.

Wenst u meer informatie over onze oplossingen op vlak van plafondliften, aarzel niet ons te contacteren via mail of telefoon (09/227.71.74). U kan uiteraard ook terecht bij uw Area Managers Raf Schampaert of Ilse Van Rompaey.