Metra - Vier zorginstellingen uit het Emmaüs-netwerk verkiezen actieve en passieve tilliften van Metra

terug naar nieuwsberichten

Vier zorginstellingen uit het Emmaüs-netwerk verkiezen actieve en passieve tilliften van Metra


WZH St Jozef - Wommelgem, WZH Hof van Arenberg - Duffel, WZH Ten Kerselaere - Heist-op-den-Berg en WZC DE Buurt – Zoersel schreven een gemeenschappelijke tender uit voor de vervanging van 6 passieve en 3 actieve tilliften, deels met (geïntegreerde) weegmodules. De procedure was opgebouwd uit 2 fasen, een preselectie op basis van offerte en expertise, gevolgd door een uitgebreide testperiode in de verschillende instellingen.
Op basis van deze sterk geobjectiveerde procedure werd Metra uitgekozen als beste partner. Onze toestellen ErgoMax (passief) en ErgoRaise (actief) bieden zorgverlener en patiënt een bijzonder ergonomisch zorgcomfort. De toestellen zijn zeer robuust, wendbaar, gebruiksvriendelijk en uitermate betrouwbaar. Ze zijn dermate ontworpen en geproduceerd dat ze tijdens hun volledige (lange) levenscyclus weinig onderhoud behoeven en dus ook uitmuntend scoren op vlak van Total Cost of Ownership.

Wenst u meer informatie over onze oplossingen op vlak van actieve en passieve liften, aarzel niet ons te contacteren via mail of telefoon (09/227.71.74). U kan uiteraard ook terecht bij uw Area Managers Raf Schampaert of Ilse Van Rompaey.