Metra - IRIS kiest voor Metra voor vernieuwing fixatiematerialen.

terug naar nieuwsberichten

IRIS kiest voor Metra voor vernieuwingsfixatiematerialen

IRIS, het net van de Brusselse openbare en universitaire ziekenhuizen, voert een bewust beleid rond veiligheid en bescherming voor zijn patiënten. Net als in vele andere ziekenhuizen hanteert men de gouden regel dat er alleen gefixeerd wordt als de patiënt een gevaar vormt voor zichzelf of voor zijn omgeving.

IRIS was opzoek naar oplossingen die de veiligheid en het comfort van de patiënt garanderen wanneer fixatie vereist is. Na een uitgebreide testfase, koos IRIS voor Metra en ons gamma Winn’Save (bekken-, schouder-, thorax-, enkel- en polsgordels) met mechanische sluiting. Doorslaggevend waren de hoogwaardige tactiele materialen, de ergonomische vormgeving, de veiligheidssluitingen en de grote beschikbaarheid van Metra op vlak van opleiding, dienst-na-verkoop en productkennis.

Wenst u meer info over onze oplossingen op vlak van veiligheid en bescherming, aarzel niet ons te contacteren via mail of telefoon (09/227.71.74). U kan uiteraard ook terecht bij uw Area Managers Raf Schampaert of Ilse Van Rompaey .