Herkules Liftwerk GmbH 20 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van rolstoelliften!

'Een jong team met frisse ideeën en de moed om te veranderen, zij zijn klaar om de markt voor rolstoelliften en liften voor mensen met beperkte mobiliteit opnieuw te ontwerpen.'

Herkules Liftwerk werd opgericht als spin-off van Herkules Hebetechnik GmbH in 2013, hierdoor putten zij uit de volledige knowhow en 20 jaar ervaring die is opgedaan in hijstechniek.

In 2017 kopen zij een uitgebreid machinepark aan, wat hen in staat stelt om bijna alle onderdelen van de liften zelf te produceren en te verwerken. Het roestvrij staal dat voor de liften wordt gebruikt, is van bijzonder hoge kwaliteit en robuustheid. Daarom kunnen de liften eenvoudig buiten worden opgesteld en zijn ze bestand tegen de meest ongunstige weersomstandigheden zonder te roesten.

Volledig geassembleerd in de fabriek in Kaufungen, leveren zij de liften in heel Duitsland en daarbuiten aan heel Europa.

Speciale varianten zijn ook voor Herkules Liftwerk geen probleem 'de flexibele toepassing is voor ons net zo belangrijk als de betaalbaarheid van onze liften. Om de tevredenheid van onze gebruikers te garanderen, zijn we voortdurend in gesprek met onze klanten, planners en dealers'


Met een compacte, elektrische rolstoelplateaulift kan u hoogtes tot 180 cm overbruggen, ook als u over weinig ruimte beschikt. De liften zijn volledig bekleed met roestvrij staal, voldoen aan alle veiligheidsnormen en zijn eenvoudig te bedienen.
• Geschikt voor alle types rolstoelen en ... lees meer

Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5