Zweedse producent Feal, reeds meer dan 20 jaar een trouwe samenwerking!

Over Feal:

Een familiebedrijf dat is gevestigd in Horndal, Zweden, met de trotse industriële geschiedenis van Bergslagen als middelpunt. Het gebied staat bekend om zijn uitgebreide kennis van het ontwerpen en vervaardigen van metalen producten. Kennis die een belangrijk onderdeel is van hun succes. Ze zijn een klein bedrijf dat alle medewerkers waardeert en zorgt voor de mensen die hun producten gebruiken.

'Aluminium is een fantastisch materiaal. Bewerkbaar, corrosiebestendig en ongelooflijk sterk, maar toch licht van gewicht. Een kneedbaar materiaal dat kan worden gelast, gesoldeerd en verlijmd. Het kost een kleine hoeveelheid energie om aluminium te recyclen, waardoor het echt een "groen" materiaal is.

Dit geeft ons een materiaal dat lichtgewicht en milieuvriendelijk is, met een lange levensduur en minimale onderhoudsvereisten. In onze fabriek in Horndal anodiseren we onze aluminiumproducten om ze nog corrosiebestendiger te maken en ze te helpen bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage, zout, vuil en vocht. Door elektrische stromen door een zuurbad te leiden, wordt de beschermende coating van aluminiumoxide versterkt. Het proces heeft geen invloed op de vorm of de afmetingen van het metaal. Ons aluminium blijft kneedbaar en licht van gewicht, maar met een oppervlaktelaag die tot drieduizend keer zo sterk is als vóór de anodisatie.

We maken ook strekmetaal in aluminium, staal en koper. Strekmetaal is een sterk en flexibel materiaal dat gemakkelijk te hanteren en te vervoeren is.

Het resultaat zijn duurzame en lichtgewicht oprijplaten die perfect zijn voor elke omgeving.'

Met een oprijplatform kunnen hoogteverschillen van meerdere treden worden overbrugd. Op een zeer flexibele wijze combineert u hellende vlakken, rustplatforms, hoeken en armleuningen.
• Heel veelzijdig door modulair ontwerp in combinatie met maatwerk
• Uiterst veilig en conform alle wettelijke ... lees meer

Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5