Hand-Fix is een huidvriendelijke pols- en enkel-fixatieband voor patiënten van alle leeftijden. Hij wordt gebruikt om personen tegen zichzelf te beschermen door het voorkomen van ongewilde manipulaties van tubes, verband of levensnoodzakelijke apparaten. Hij biedt bescherming tegen ... lees meer

Splint-Fix is een lichte multifunctionele spalk bruikbaar bij personen van alle leeftijden. Splint-Fix zorgt voor een immobilisatie of ondersteuning van de enkel en de pols bij arteriële toegangen en perifere infusen.
Splint-Fix kan gebogen worden zonder echter zijn stevigheid te verliezen. De ... lees meer

Eye-Care is een uiterst zacht, huidvriendelijk oogbeschermingsdoekje dat bescherming biedt tijdens lichttherapie bij premature baby's, neonaten of baby's. Eye-Care kan ook als slaapmasker gebruikt worden.
De materialen zijn latex-vrij en kleefvrij.
De binnenkant bestaat uit een dubbele laag ... lees meer

Fixatieband voor zuurstofsaturatie sensoren. Kleefvrije en zachte fixatieband die rond de voet, vinger of andere lichaamsuiteinden kan aangebracht worden.
Dankzij de velcro-sluiting kan de PulsOxy-Fix steeds geopend en gesloten worden. Hierdoor kan de sensor gemakkelijk en snel verplaatst ... lees meer

Oxy-Care is een comfortabel buisvormig kussentje dat de gevoelige huid (b.v. achter de oren) beschermt tegen decubitus bij het gebruik van sondes. Oxy-Care is uitzonderlijk geschikt bij het gebruik van nasale sondes.
Latex-vrij, hypoallergeen, kleefvrij. lees meer

Ute-Fix is een comfortabel kussentje dat de gevoelige huid (b.v. neusvleugels) beschermt tegen decubitus bij het gebruik van sondes.
Langs de binnenkant is een zelfklevend strookje voorzien waarmee de sonde gefixeerd wordt. Ute-Fix is veilig, snel en gemakkelijk aan te brengen.
Latex-vrij, ... lees meer

Clip-Fix tubehouder is een velcro® strip met een metalen clip. Deze wordt gebruikt om tubes en kabels te groeperen en te fixeren aan de beddenlakens of aan de kledij van de patiënt of aan een DIN rail.
Eveneens zeer handig op spoedafdelingen om oa kabels en katheters te sorteren, en tijdens het ... lees meer

Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5