BePa-Clip® is een eendelige fixatieband die zorgt voor een veilige bevestiging van tracheacanules bij volwassenen en adolescenten.
De lichtjes absorberende en ademende, zachte vulling is uiterst comfortabel voor de huid, biedt een optimale bescherming tegen decubituswonden en is zeer ... lees meer

BePa-KidsClip® is een eendelige fixatieband voor tracheacanules, speciaal ontwikkeld voor vroeggeborenen, baby's en kinderen.
BePa-KidsClip heeft een uitzonderlijk zachte en ademende vulling waardoor hij perfect past bij de gevoelige huid van deze patiëntjes, beschermt tegen irritaties en ... lees meer

Duo-Clip is een tweedelige fixatieband voor de veilige bevestiging van tracheacanules bij volwassenen en adolescenten.
Combineert flexibiliteit met comfort, waarbij de zachte, met katoen bedekte, band een goede bescherming biedt tegen decubituswonden.
De lengte is zeer variabel en past daardoor ... lees meer

Duo-KidsClip is een tweedelige fixatieband voor de veilige bevestiging van tracheacanules bij babies en kleine kinderen.
Biedt perfecte bescherming tegen decubituswonden aan een gevoelige huid door de zachte, met katoen bedekte vulling.
Snel en eenvoudig aan te brengen. Dankzij de variabele ... lees meer

Novo-Pad is een uiterst zacht, huidvriendelijk en sterk absorberend kompres voor snelle en pijnloze verzorging van tracheostoma bij volwassenen en kinderen.
Dit tracheostomie kompres bestaat uit een hydrofiele polyurethaan schuimlaag, die een sterk capillaire werking heeft; tot 40 ml wondvocht ... lees meer

Sim-Plex is een eendelige, zeer discrete fixatieband voor de bevestiging van zowel tracheacanules als zuurstofmaskers bij volwassenen en adolescenten.
Gemaakt van een soepele elastische band.
Lengte aanpasbaar aan elke maat. Wordt geleverd met haakjessluiting.
Latex-vrij, steriliseerbaar. lees meer

Trachea-Fix is een eendelige fixatieband voor de veilige bevestiging van tracheacanules bij volwassenen en adolescenten.
Hij is zacht en heel discreet wat hem uitermate geschikt maakt voor langdurige gebruik van tracheacanules. Biedt een goede bescherming tegen decubituswonden.
Zijn lengte laat ... lees meer

TuBo-Clip is een eendelige, huidvriendelijke, kleefvrije fixatieband voor de bevestiging van nasale en orale endotracheale tubes bij volwassenen, adolescenten en kinderen.
Combineert veiligheid met een optimale bescherming tegen decubituswonden.
De kleefvrije TuBo-Clip is uitermate geschikt voor ... lees meer

TuBo-Clip S is een eendelige, kleefvrije fixatieband met velcro voor de bevestiging van nasale en orale endotracheale tubes bij volwassenen, adolescenten en kinderen. TuBo-Clip S wordt rechtstreeks gefixeerd aan de tube d.m.v. de zelfklevende velcro, wat extra veiligheid biedt vooral bij mobiele, ... lees meer

TuBo-Fix is een tweedelige fixatieband voor de bevestiging van endotracheale tubes bij volwassenen, adolescenten en kinderen. De fixatieband kan geknipt worden op lengte, waardoor hij ook kan gebruikt worden op pediatrie.
Samengesteld uit een zeer comfortabele nekband en een band uit mousse die ... lees meer

Tweedelige fixatieband voor endotracheale canules met siliconen laagje. TuBo-Grip wordt gebruikt bij volwassenen, adolescenten en kinderen.
De fixatie bestaat uit een nekband en een middenstuk. Het middenstuk heeft een elastische band met siliconenlaag. Deze elastische band klemt zich vast aan de ... lees meer

Patiëntvriendleijke bijtbescherming voor tube, geschikt voor volwassenen, adolescenten en kinderen. De bijtbeschermming zit stevig vast aan de tube en neemt weinig plaats in de mond van de patiënt. Ze oefent geen druk uit op de tong en beschermt zowel de tanden als de mondholte van de ... lees meer

Patiëntvriendleijke bijtbescherming voor tube, geschikt voor volwassenen, adolescenten en kinderen. De bijtbeschermming zit stevig vast aan de tube en neemt weinig plaats in de mond van de patiënt. Ze oefent geen druk uit op de tong en beschermt zowel de tanden als de mondholte van de patiënt. lees meer

TuBo-Lock Set is een driedelige endotracheale tubehouder voor volwassenen, adolescenten en kinderen. De fixatie bestaat uit 2 huidvriendelijke pleisteres en een zacht middenstuk.
Het middenstuk wordt stevig verbonden met de tube rond de kleefstrook. Om maximale veiligheid te bekomen wordt dit ... lees meer

Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5