Deze buikgordel zit rond de buik en de leuning van de stoel/zetel en voorkomt dat de patiënt rechtstaat. Hierdoor biedt hij extra steun en veiligheid. Eventuele valpartijen kunnen hiermee vermeden worden.
Beschikbaar in 2 maten. M (40x12x150 cm) en L (56x16,5x150 cm). lees meer

Deze gordel wordt gebruikt om de pols aan stoel-, zetel- of bedframe vast te maken. Afhankelijk van de manier van aanbrengen, is er meer of minder bewegingsvrijheid mogelijk.
De polsgordel wordt geleverd per paar. lees meer

Met deze polsgordel aan bed kan de polsbeweging in min of meerdere mate beperkt worden. Deze polsgordel wordt rechtstreeks aan het bed bevestigd. De combinatie van de velcro en de gesp zorgt voor een gemakkelijke en aanpasbare fixatie. lees meer

Deze gordel wordt gebruikt om de enkels aan het bedframe vast te maken. De gordel is heel eenvoudig aan te brengen dankzij de dubbele velcrosluiting.
De enkelgordel bestaat uit een gordel voor beide enkels. lees meer

Deze gordel aan bed wordt gebruikt om de beweging van de enkels in min of meerdere mate te beperken. De enkelgordel wordt rechtstreeks aan het bed vastgemaakt. De combinatie van de velcro en de gesp zorgen voor een gemakkelijke en aanpasbare fixatie. lees meer