Care'Cuddle


Care'Cuddle is ons eigen huismerk van verzwaringsmaterialen.
In het gamma hebben wij de kniedekens, night bedding (donsdekens), nekkussens, slaapzakken en uiterst comfortable covers. Maar Care'Cuddle kan ook op maat aangeboden worden, mits een vooraf besproken afname.

Een verzwaringsdeken helpt mensen met een verstoring van de prikkelverwerking in de hersenen, door het toedienen van diepe druk op het lichaam.

Mensen met ADHD, ADD, Autisme (ASS), AFS, Stress op het werk of school, Pubers, Dementerende mensen, HSP/Hooggevoelige personen, Hoog begaafde mensen (Hoog IQ) mensen met angststoornissen, FAS, PTSS / PTSD, Premature kindjes, Mensen met NAH (niet aangeboren hersenafwijking) en vele meer die niet in slaap kunnen komen of niet door kunnen slapen. Een diagnose is niet nodig, zelfs mensen die goed slapen, merken vaak verschil bij het gebruik van een verzwaringsdeken.

Verzwaringsartikelen worden gebruikt als rustgevend hulpmiddel voor mensen die onderhevig zijn aan stress en angst gerelateerde factoren of voor mensen met slaapproblemen. Care'Cuddle Een verzwaringsdeken kalmeert op dezelfde manier als een knuffel zou doen. Studies van het gebruik van verzwaringsartikelen hebben uitgewezen dat ze bij sommige patiënten de noodzaak van fixatiemiddelen en medicatie verminderen. Een verzwaringsartikel dat gevuld is met glas granules volgt perfect de contouren van het lichaam. Het heeft bovendien het voordeel dat je weinig vulvolume nodig hebt om genoeg druk uit te oefenen, zodat het artikel op zich niet echt dik hoeft te zijn. Dit is praktisch in een warme omgeving en makkelijk in onderhoud.
Het gewicht en de druk zorgen voor troost en ontspanning, en het stimuleert ook de productie van serotonine om de stemming te verbeteren. Dezelfde chemische reactie wordt omgezet in melatonine, dat je lichaam een signaal geeft om te rusten en te ontspannen. Een verzwaringsdeken is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een niet-medicamenteuze therapie die zowel veilig als effectief is.


De Care'Cuddle verzwaringsdekens zijn gevuld met glas granules
Care'Cuddle
- houd het deken zacht en comfortabel
- geluidsloos
- dichte densiteit
- klit niet samen wanneer in aanraking met vocht
- volgt perfect de contouren van het lichaam
- weinig vulvolume nodig om genoeg druk uit te oefenen
- makkelijk in onderhoud
Care'Cuddle
De glas granules worden verdeeld over verschillende 'kamers' in de Care'Cuddle.
Als grote troef is de Care'Cuddle opgebouwd uit vele kamers, om zo het gewicht goed gespreid te krijgen, hierdoor kan het deken zich ook makkelijk aanpassen aan de lichaamsvorm. Een extra comfortabel en veilig gevoel wordt gecreërd door het goed omsluiten van het lichaam.

Care'Cuddle met een formaat 60 x 80 cm wordt eerder overdag gebruikt, om over de schouder of op de knieën te leggen. Dit stelt mensen die verward, angstig, onrustig, overprikkeld en dwaalgedrag vertonen, gerust. Een druk op de knieën zorgt er ook voor dat mensen minder snel geneigd zijn om op te ... lees meer

Deze afmeting aan Care'Cuddle's worden voornamelijk gebruikt om rustig onder te slapen.
Bij slaapproblemen waarbij motorische en psychische onrust een rol speelt zorgt de druk van de deken voor het tot rust brengen van het lichaam en geeft het een gevoel van geborgenheid en veiligheid.
De ... lees meer

De Care'Cuddle Sleepingbag is tweedelig, het verzwaarde deken (bovendeel) gevuld met 6 kg glas granules, zit door middel van een rist vast aan het extra comfortabele onderdeel.
De Sleepingbag creeërt als het ware een cocoon gevoel bij de gebruiker. Doordat de twee delen aan elkaar vastgeristt ... lees meer

De Care'Cuddle Collar is een nekkussen in katoen, verzwaard met 3 kg glas granules. De Collar zorgt voor ontspanning, een betere lichaamshouding en verhoogd de concentratie. Uitgerust met een klikgesp om tegen te gaan dat de Collar van de schouders afglijdt.
De gecentreerde diepe druk helpt de ... lees meer

De Care'Cuddle verzwaarde dekens zijn allen uitgerust met lusjes. De covers voor de verzwaarde dekens zijn uitgerust met linten. De covers worden vastgemaakt aan de dekens via de linten en lussen om te voorkomen dat de verzwaarde dekens in een hoopje in de cover terecht komt. Het verzwaarde deken ... lees meer

De Care'Cuddle Cover in katoen is ecru net zoals de Care'Cudlle Night Bedding. Dit is eigenlijk de donsovertrek van de Care'Cuddle Night Bedding maar kan ook gebruikt worden op de Care'Cuddle High Temperature.
De Care'Cuddle verzwaarde dekens zijn allen uitgerust met lusjes. De cover voor de ... lees meer

Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5