EntusiaEntusia en Entusia Men is een speciaal ontworpen collectie van ondergoed voor urineverlies.
Een hoge en lage taille in zowel zwart als huidskleur voor vrouwen en een stijlvolle blauwe boxershort voor mannen.

Het ondergoed is mooi, comfortabel, was- en herbruikbaar. Zeer kwalitatief opvangmateriaal voor mensen met incontinentie. Het absorbeert urine en neutraliseert geurtjes.

De absorberende pad is geïntegreerd in onze slips/boxers waardoor deze op zijn plaats blijft en niet kan verschuiven zoals bij een inlegkruisjes/verbanden. De slips/boxers van Entusia zijn wasbaar en dus herbruikbaar. De antibacteriële behandeling van de pad neutraliseert de bacteriën in de urine waardoor:
- geurtjes worden geneutraliseerd
- de kans op huidirritaties en infecties vermindert

Entusia
Absorptie van 30 ml over 4uur tijd gemeten.
Dit is voor druppelverlies tijdens het lachen, sporten, niezen,..
Dit als alternatief voor de inlegkruisjes.

Entusia
Absorptie van 90 of 100 ml over 4uur tijd gemeten. Dit is voor kleine scheutjes urineverlies. Onze pad kan ongeveer 10ml in 1 keer absorberen en 90 à 100 ml over 4uur tijd gemeden.
Dit als alternatief voor de dunnere inlegverbandjes voor zowel mannen als vrouwen.


EntusiaDe technologie

Sexy, kwalitatief én uitwasbaar.

De slips van Entusia worden gemaakt met een nieuw soort vezel, die zorgt voor een verbeterde absorptie. Elke slip bevat een dunne voering - een pad - die in de slip is verwerkt. Deze pad neemt heel snel urine op, terwijl geurtjes onmiddellijk geneutraliseerd worden.
De pad bestaat uit 3 verschillende lagen:

Entusia

Laag 1: De vezels van de bovenlaag zijn zo licht dat ze urine heel gemakkelijk doorlaten en op deze manier de huid droog houden.

Laag 2: De middenlaag houdt de urine vast en absorbeert 10 keer haar eigen gewicht in een halve seconde. Dit is maar liefst 20 keer sneller dan bijvoorbeeld katoen of bamboe.

Laag 3: De buitenste laag is waterbestendig, licht en duurzaam. Ze zorgt ervoor dat de urine niet door de slip heen kan komen.
De pad wordt geïntegreerd in de slip waardoor hij goed op zijn plaats blijft en niet kan verschuiven zoals bij een inlegkruisje. De slips van Entusia zijn wasbaar en dus herbruikbaar. De antibacteriële behandeling van de pad vermindert de kans op infecties en neutraliseert geurtjes.

Entusia

De filosofie.

Entusia staat voor enthousiasme.

Dat is ook het gevoel dat wij jou willen geven, zelfs wanneer je jezelf niet 100% goed in je vel voelt. Iedereen heeft zo zijn zorgen, maar voor jou ligt een mooie en sexy oplossing te wachten.
Wil je er een dagje zorgeloos tussenuit zonder constant na te denken over wat er zou kunnen gebeuren? Speel gerust met je (klein)kind, loop dat extra rondje en geniet zonder een bang of vervelend gevoel.
Entusia is enthousiast om te zeggen: Wij hebben dé oplossing!

Comfort? Mode? Natuurlijk.

De bestaande oplossingen voor urineverlies zijn inlegkruisjes en maandverbanden voor de vrouwen en inlegverbanden voor de mannen. Deze zorgen enkel maar voor ongemak. Ze bezorgen je een onzeker gevoel en de last om steeds extra stuks mee te moeten nemen in jouw tas.
Entusia biedt graag een alternatief waardoor al deze kleine ongemakken van de baan zijn. Wij maken gebruik van zachte kwaliteitsstoffen, prachtige afwerking en een slip/boxer die zo comfortabel zit dat je het oorspronkelijke doel ervan volledig vergeet.
Je ziet er graag goed uit, ook wanneer je urineverlies hebt. De enige manier om jezelf weer op en top vrouw/man te kunnen voelen is door het dragen van het juiste ondergoed.
En die extra stuks in je tas? Die heb je niet meer nodig!

Licht urineverlies
Een mooie, comfortabele boxershort die urine absorbeert en geurtjes neutraliseert.
lees meer

Druppelverlies OF Licht urineverlies
Een mooie, met kant afgewerkte slip die urine absorbeert en geurtjes neutraliseert.
Verkrijgbaar in zwart of huidskleur.
Maten S, M, L en XL beschikbaar voor druppelverlies of licht urineverlies
Maat XXL enkel voor licht urineverlies
Gemaakt van ... lees meer

Druppelverlies
Een mooie, met kant afgewerkte slip die urine absorbeert en geurtjes neutraliseert.
Verkrijgbaar in zwart of huidskleur.
Maat S, M, L of XL
Gemaakt van kwalitatieve stoffen:
- slip: 86% katoen, 6% elastaan en 8% nylon
- pad: 92% polyester en 8% polyurethaan
lees meer

Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5