Een heerlijk ontspannend bad kunnen nemen is een weldaad voor iedereen. Maar zeker mensen die geconfronteerd worden met fysieke of mentale beperkingen, worden bij het baden positief gestimuleerd. Alle zintuigen worden immers op een aangename manier geprikkeld. Zo verhoogt u het welzijn van uw patiënten of bewoners.
De weldaden van het baden zijn alom gekend. Het warme water heeft een natuurlijk rustgevend effect, de bloedsomloop wordt verbeterd, spierspanningen verlicht.
Naast de verzachtende werking van het warme water kunnen, afhankelijk van het type, onze baden uitgerust worden met opties die de zintuigelijke beleving versterken: sfeerverlichting, muziek, AIR-SPA of whirlpool. Zo wordt baden een echt relaxmoment, waarvan de patiënt of bewoner enorm zal genieten!
Het gebruiksvriendelijke en ergonomische ontwerp, de in de hoogte verstelbare badkuip, de vlotte toegankelijkheid met een badlift, de eenvoud om te reinigen,... zal u als zorgverlener bijzonder plezieren. Zo kan u zich volledig concentreren op het verwennen van de bewoner of patiënt.
• TR Comfortline, vrijstaand, in de hoogte verstelbaar wellness-bad, voor een zalig en ontspannend badmoment! Optioneel uit te rusten met wellnessaccessoires zoals led-verlichting, AIR-SPA, muziek en beschikbaar in verschillende RAL-kleuren.
• TR 1700, het compacte, ruimtebesparende hoog-laagbad. Specifiek ontworpen om kleinere ruimtes optimaal te benutten, zonder in te boeten aan functionaliteit of efficiëntie.
• TR 900, gebruiksvriendelijk, ergonomisch, in de hoogte verstelbaar bad, met vast bedieningspaneel. Optioneel uit te rusten met whirlpool. Dankzij de sleutelgatvormige badkuip ligt de patiënt erg comfortabel en kan men makkelijker de haren wassen.

Vrijstaand, in de hoogte verstelbaar wellness-bad, voor een zalig en ontspannend badmoment.
TR Comfortline, in de hoogte verstelbare badkuip. De TR Comfortline is een vrijstaande, in de hoogte verstelbare badkuip die specifiek is ontworpen voor een aangenaam badmoment.
Zo beschikt dit bad over ... lees meer

Het compacte, ruimtebesparende hoog-laagbad.
De TR 1700 is specifiek ontworpen om kleinere ruimtes optimaal te benutten, zonder in te boeten aan functionaliteit of efficiëntie.
Hij is uitermate geschikt voor ziekenhuizen, verpleegtehuizen en rusthuizen waar de ruimte beperkt is maar een ... lees meer

Gebruiksvriendelijk, ergonomisch, in de hoogte verstelbaar bad, met vast bedieningspaneel.
Dankzij de sleutelgatvormige badkuip ligt de patiënt of bewoner erg comfortabel en kan men
gemakkelijker de haren wassen.
Standaarduitrusting: thermostatische mengkraan, bediening via controlepaneel, ... lees meer

SWING, kantelbad voor een eenvoudige en veilige toegang.
De ruime openzwaaiende deur laat de patiënt toe veilig plaatst te nemen in de Swing, door een druk op de knop kantelt het bad van zit- naar lighouding. Bij het kantelen verplaatst de vooraf gevulde hoeveelheid water zich van het ... lees meer

Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5