Een glijdlaken onder de patiënt vermindert aanzienlijk de wrijvingsweerstand bij een transfer. De patiënt kan zo gemakkelijk in bed vergleden worden i.p.v. hem op te tillen. Dit zowel voor hogerop brengen, in wisselhouding leggen of voor algemene positionering.
Transfers op deze manier uitgevoerd verminderen de fysieke belasting voor de hulpverlener en verhogen het comfort voor de patiënt.

De HyperGlide is een buisvormig glijdlaken gemaakt van een stevig en comfortabel weefsel met extreem lage wrijvingsweerstand en daardoor een uitzonderlijke glijdcapaciteit. De HyperGlide glijdt zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.
Afhankelijk van het model wordt de HyperGlide gebruikt ... lees meer

De HyperGlideToo is een buisvormig glijdlaken waarmee patiënten comfortabel en veilig verplaatst worden in bed met een minimum aan kracht. Dit glijdlaken heeft een zeer goede glijdcapaciteit door zijn zeer lage wrijvingsweerstand.
- Duurzame polyamide
- Uitzonderlijk stevig
- Wasbaar op ... lees meer

De 4WaySheet is een éénlagig glijdlaken dat gebruikt wordt om patiënten met mobiliteitsbeperkingen op een veilige en comfortabele manier te verplaatsen in bed met één of meerdere hulpverleners. Zowel hogerop brengen, translatie en wisselhouding kan hiermee uitgevoerd worden. De 4WaySheet blijft in ... lees meer

Het disposable glijdlaken is een buisvormig glijdlaken met een uitstekend glijdvermogen en gemaakt voor eenmalig gebruik. Het laat een vlotte transfer toe waarbij eventuele risico's op kruiscontaminatie vermeden worden.
Het disposable glijdlaken kan zowel gebruikt worden voor wisselhouding, ... lees meer

MultiGlide SPU is vervaardigd uit sterk, lage frictie nylon, en wordt gebruikt bij specifieke patiënten om een hygiënische en veilige transfer te verzekeren. Ook al is de MultiGlide disposable kan het transferlaken meerdere malen gebruikt worden bij dezelfde patiënt (SPU). Dit betekent dat ... lees meer

De Multiglide is een buisvormig glijdlaken dat aan de binnenkant zeer goed glijdt en licht antislip is aan de buitenkant. Zijn uitstekend glijdvermogen laat vlotte transfers toe.
Afhankelijk van het model wordt de Multiglide gebruikt voor wisselhouding, hogerop brengen of algemene positionering. lees meer

De SatinSheet is een 2 delig ‘in bedsysteem’ voor het draaien en positioneren van patiënten in bed.
De SatinSheet blijft in bed onder de patiënt, het steeds plaatsen, wegnemen en herplaatsen is dus niet nodig.
Bestaat uit 2 delen, het onderste deel komt op de matras (basislaken) en is vervaardigd ... lees meer

Logobanner 1 Logobanner 2 Logobanner 3 Logobanner 4 Logobanner 5