Metra - Metra lanceert Levabo®, innovatie ter voorkoming van doorligwonden!

Metra lanceert Levabo®, innovatie ter voorkoming van doorligwonden!

Metra lanceert exclusief voor de Belgische markt de nieuwe en innoverende producten van Levabo®, voor de behandeling en preventie van doorligwonden. Het gamma bestaat uit een reeks positioneringsoplossingen en blinkt uit in eenvoud van gebruik en grote doeltreffendheid. Het product is ‘single patient use’, voelt uiterst comfortabel aan doordat alle contactoppervlakten uitgevoerd zijn in een zacht, huidvriendelijk en absorberend materiaal en zijn getest en gekeurd volgens ISO 10993-10 op huidirritatie en gevoeligheid. De beschikbaarheid in verschillende afmetingen en uitvoeringen zorgt voor een breed gebruiksveld. Daarnaast is het ook een kostefficiënte oplossing, vermindert Levabo® het risico op kruisbesmetting en kan de patiënt het product ook na zijn ziekenhuisopname thuis verder gebruiken.

Metra heeft een breed gamma aan oplossingen ter voorkoming van doorligwonden en voor de juiste positionering van zorgbehoevenden.

Wenst u meer info en inlichtingen, aarzel niet ons te contacteren via mail of telefoon (09/227.71.74). U kan uiteraard ook terecht bij uw Area Managers Raf Schampaert of Ilse Van Rompaey.